CIRKUSKOLLO 2019
Sedan sommaren 2010 har Cirkusexpressen arrangerat cirkuskollo i Dramsvik (på landet mellan Uddevalla och Ljungskile). Fram tom 2018 arrangerades kollot i samarbete med Fyrbodal. Nytt för i år är att kollot istället arrangeras i samarbete med föreningen Reinos vänner och Sparbanksstiftelsen.
2019 infaller kollot vecka v.25 dvs 17-20 juni. 15 platser finnes för barn o ungdomar i åldrarna 11-13 år. Pris 1500 kr då ingår allt (övernattningar, måltider, cirkusträning i massor, roliga kvällsaktiviteter med mycket mera) Platserna kommer att lottas ut.
På cirkuskollot kan barn och ungdomar ägna en härlig sommarlovsvecka åt en massa kreativa äventyr ihop med nya kompisar i riktigt fina omgivningar.

Vill du prova på eller lära dig mer om spännande cirkuskonster som jonglering, tygakrobatik eller trapets? På cirkuskollot finns allt det här och mer därtill på det dagliga schemat. Vi varvar cirkusträning i massor med bad, krabbfiske, grillning och roliga kvällsaktiviteter. Som avslutning blir det stor cirkusshow av och med deltagare och tränare.

Ledare: Johanna Abrahamsson, professionell cirkusartist och leg. sjukgymnast med vänner och kollegor. Även praktikanter som tidigare själva varit kollodeltagare kommer att medverka.

För alla: 11-13 år. Max 15 deltagare.

2013-07-04 13.37.58

Anmälan till info@reinosvanner.se senast den 20 maj. Antagningsbesked samt reservplatser meddelas den 22 maj. Vid bekräftad antagning, betalas avgiften senast 28 maj, i annat fall går platsen direkt till annan sökande som står på tur. Det går att betala via både Bankgiro och Swish. I samband med antagningsbeskedet skickas packlista och betalningsinfo ut.

Vi har som ni ser på affischen har vi även ett dagkollo, vilket är helt nytt för i år, jättekul! Det blev möjligt tackvare lovstöd från Uddevalla kommun. Dagcirkuskollo 25-28 juni i Forshälla bygdegård. Vi samlas kl 9 varje dag och avslutar kl 15. Närmsta busshållsplats är Groheds korsväg. Buss 821 går varje timme från Uddevalla och Ljungskile. Lunch och mellanmål ingår. Vi skapar en cirkusföreställning tillsammans som vi sedan spelar upp för nära och kära som avslutning på fredagen. För sommarlovslediga barn och unga i åldrarna 11-13 år. Inga förkunskaper behövs! Ingen avgift! Obs ! endast 20 platser. Först till kvarn! Anmälan till info@reinosvanner.se (skriv anmälan dagkollo Forshälla bygdegård som rubrik). Varmt välkomna!