Minnesgåva

Hedra minnet av en kär anhörig eller vän som gått bort med en gåva till Reinos vänner – Bohusläns cirkussällskap. Vi skickar ett vackert minnesblad till den adress som du anger. Tänk på att vi behöver din beställning senast tre arbetsdagar innan begravningen för att kunna skicka minnesbladet i god tid.

Gör så här: skicka ett mail till info@reinosvanner.se med för-och efternamn på den avlidne, personlig hälsning, datum för begravningen, begravningsbyrå och dina egna kontaktuppgifter (namn, efternamn, adress, mail och telefonnummer) och den summa du önskar skänka till föreningen.

Betala med swish nummer 1233617024 eller bankgiro BG 5459-8271

Ifall du önskar en kopia av minnesbladet så skriv gärna det så mailar/skickar vi det till dig! Ifall du inte har adressen till begravningsbyrån eller till någon anhörig så kan vi skicka bladet till dig så kan du ta med det till begravningen.

Ifall du har frågor eller behöver hjälp med detta så hjälper vi dig gärna!

Ring vice ordförande Bror Paulsson på tel. 0701090249 eller maila till info@reinosvanner.se

Stöd oss gärna genom att bli medlem!

Medlemskap privatpersoner:
200 kr/person och år.
Gå in under fliken/rubriken medlem för mer info och för att registrera dina kontaktuppgifter och betala medlemsavgiften. Vi har skapat ett nytt system 2020 som bygger på att alla (både gamla och nya medlemmar) först registrerar sina kontaktuppgifter och därefter betalar medlemsavgiften via swish eller bankgiro BG 870-5634.

Företagsmedlemskap:
1000 kr/år. Gå in under fliken/rubriken företagsmedlem för mer info.

Nyheter

För att läsa om allt som händer i CirkusKvarnen, klicka här