CirkusKvarnen – vårt drömprojekt

På samma plats där allt började, där Reino en gång tog sina första staplande steg på linan över sågspånshögarna, där har vi byggt CirkusKvarnen i Grohed. En tillgänglighetsanpassad och ändamålsenlig byggnad som möjliggör kontinuerlig cirkusverksamhet för vår målgrupp: barn och ungdomar med och utan funktionsvariationer, i olika åldrar, med olika bakgrund, historia och nationalitet, året om. En vintercirkus! Mitt ute på landet vill vi skapa en mötesplats och genom cirkuskonsten vill vi arbeta med att öka gemenskapen, främja integration, motverka utanförskap och mobbning samt arbeta för att främja barn och ungdomars hälsa såväl fysiskt som psykiskt och särskilt uppmärksamma barn och ungdomar med funktionsvariationer och deras unika förutsättningar.

I slutet av november 2018 fick vi det glädjande beskedet att arvsfonden beslutat att bevilja vår ansökan på 5 miljoner kronor. Helt fantastiskt! TACK Arvsfonden!!!

3, 4 och 5 november 2021 blev vårt drömprojekt äntligen verklighet och vi kunde inviga CirkusKvarnen i dagarna tre i samband med att Reino skulle ha fyllt hundra år. Helt fantastiskt! TACK till ALLA som varit med och gjort det möjligt!

Följ oss gärna på vår facebooksida  (Reinos vänners facebooksida) och på CirkusKvarnens instagram

För mer information om CirkusKvarnen, verksamhet och allt som händer där se www.cirkuskvarnen.se

Välkommen!

TACK ARVSFONDEN !!!!

Bohusläns cirkussällskap Reinos vänner har blivit beviljade 5 miljoner från Arvsfonden. HELT FANTASTISKT!!!! Äntligen är vi ett stort steg närmare förverkligandet av vårt drömprojekt Cirkuskvarnen i Grohed. Se fliken drömprojekt för mer info

Drömprojektets möjliggörare