Sponsringsmöjligheter

Guldpaket

250.000 kr eller mer

Guldsponsorerna erhåller skylt utanpå byggnaden, som sitter i fem år. De erhåller även namn på guldtavla inne i Cirkuskvarnen. En konferensdag i Cirkuskvarnen ingår. Konferensdagen innefattar tillgång till lokalen, en 30 minuters cirkusföreställning plus efterföljande workshop (60 minuter). Perfekt för att jobba med teamkänslan i personalgruppen (eller för en utvald kundgrupp). Förtäring ingår ej. Möjlighet till produktplacering vid entren under invigningen. Logga med på vår hemsida.

Silverpaket

100.000 kr

Silversponsorer erhåller namn på silvertavla inne i byggnaden. En konferensdag i Cirkuskvarnen ingår. Konferensdagen innefattar tillgång till lokalen, en 30 minuters cirkusföreställning plus efterföljande workshop (60 minuter). Perfekt för att jobba med teamkänslan i personalgruppen eller för en utvald kundgrupp. Förtäring ingår ej. Logga med på vår hemsida.

Bronspaket

50.000 kr

Bronssponsorer erhåller namn på bronstavla inne i byggnaden. Möjlighet att boka in konferensdag i lokalerna till ”självkostnadspris”. Logga med på vår hemsida.

För mer info kring detta vänligen maila till info@reinosvanner.se så kan vi boka in ett möte och berätta mer.

Stöd oss gärna genom att bli medlem!

Medlemskap privatpersoner:
200 kr/person och år.
Gå in under fliken/rubriken medlem för mer info och för att registrera dina kontaktuppgifter och betala medlemsavgiften. Vi har skapat ett nytt system 2020 som bygger på att alla (både gamla och nya medlemmar) först registrerar sina kontaktuppgifter och därefter betalar medlemsavgiften via swish eller bankgiro BG 870-5634.

Företagsmedlemskap:
1000 kr/år. Gå in under fliken/rubriken företagsmedlem för mer info.

Nyheter

För att läsa om allt som händer i CirkusKvarnen, klicka här