Välkomna på Gustafsbergsdagarna – Cirkusföreställning 10 augusti!

Upplev badorten Gustafsberg såsom det var för mer än 100 år sedan!

Precis som i slutet av 1800-talet kommer det finnas en marknad med försäljning av hälsoprodukter (Ingemar Abrahamssons goda honung bland annat:), växter, stickat, sytt och ätbart med mera. Från 1879 finns följande citat: ” 1879 anordnades i parken marknadsfest, gynnad av vackert väder, med tablåer, uppträdande av akrobater, positivspelare och jonglörer samt förfriskningar och folk klädda i diverse nationaldrägter och fantasikostymer”

Lördagen den 10 augusti kl 13.00 blir det Cirkusföreställning och prova på framför eller i Societetshuset (beroende på väder) Isamband med föreställningen kommer styrelsen från Reinos vänner att dela ut ett stipendium till en välförtjänt stipendiat, vem det blir avslöjas först där och då!

Varmt välkomna!!