Se föreställningen Blå planet 26/10 & 31/10


På torsdagen på novemberlovet den 31/10 kl 18.00 (och även 26/10 kl 13.00) gästar Kulturcentrum Väst Röda hjärtan RTV (RegionteaterVäst) med sin föreställning Blå planet. Blå planet är en konstnärlig satsning för att inspirera unga och vuxna människor att ta ansvar för vår miljö, väcka engagemang och hopp. I en storslagen vattenvärld får vi möta magiska varelser från havets djup, stora fiskar, snurrande maneter, planetskötare som tar hand om vår Blå planet på ett kreativt och lustfullt sätt. Mitt i allt det vackra blå lever ett monster, plastdrottningen. Föreställningen innehåller interaktiva musikaliska delar där publiken bjuds in att medverka.

Röda hjärtans ensemble är en integrerad fri teater med professionella scenkonstnärer utan och med funktionsvariationer. De arbetar med gränsöverskridande scenkonst där teater, dans och cirkus möter bildkonst i sinnliga och fantasifulla installationer. Teatern är en del av Kulturcentrumväst (KVC) en konstnärlig daglig arbetsplats inom LSS för scenkonstnärer med funktionsvariationer. KVC har sin bas i Stora Höga, Stenungsunds kommun och arbetar för att bygga en ny konstscen med tillgänglighet i fokus. I ett unikt samarbete mellan Röda hjärtans ensemble från Kulturcentrum Väst och Johanna från Cirkusexpressen förenas teater och cirkus i en färgsprakande och musikalisk föreställning som handlar om vår miljö och hållbar utveckling. Ord biljettpris är 100 kr/ person. Bokning och info : info@kulturcentrumvast.se