Välkommen till CirkusKvarnen på studiebesök med givarmöjligheter torsdagen den 27/8 kl 18!

Reinosvanner är glada över att få bjuda in dig till:

Studiebesök i CirkusKvarnen med givarmöjligheter!
 
Torsdagen den 27/8 kl 18 i CirkusKvarnen i Grohed
adress: Buddeberg 113

Äntligen är drömprojektet CirkusKvarnen på god väg att bli verklighet! Massor med barn och unga med och utan fysiska och psykiska funktonsvariationer väntar på att få sätta igång med regelbunden cirkusträning så snart slutbesiktningen är klar. Men innan dess är det en hel del saker som återstår. Vi tar mycket tacksamt emot finansiering/sponsring av olika delar i projektet – stora som små. För att försöka samordna detta bjuder vi in till ett covid-19anpassat studiebesök. Vi kommer att göra en guidning i CirkusKvarnen, se hur projektet framskrider, få smakprov på verksamheten och försöka sammanställa vad som återstår att finansiera efter att nuvarande etapp (tätt hus) är klar.
Begränsat antal platser! Vi bjuder på kaffe och kaka! Försten till kvarn! 🙂
Varmt välkomna och trevlig helg önskar Reinos vänner! / Merja Henning ordförande och styrelsen!